Enter your keyword

Over Chambers

OVER CHAMBERS

Een (echt)scheiding is vaak een moeilijk en emotioneel proces. Er moeten keuzes gemaakt worden: over de kinderen, het huis, de financie╠łn. Ook jaren na de scheiding kan een veranderde situatie om nieuwe oplossingen vragen. Ook indien er sprake is van een afwikkeling van een nalatenschap na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af en kunt u behoefte hebben aan juridisch advies. De advocaten van Chambers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van deze processen.

Waar mogelijk behandelen wij een scheiding via mediation of middels een overlegscheiding. Ook in geval van de afwikkeling van een nalatenschap proberen wij allereerst in goed overleg tot oplossingen te komen. Waar nodig procederen wij met verve en deskundigheid.

Warmte en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Tegelijkertijd verliezen wij de efficiency en effectiviteit niet uit het oog.

Indien u zich laat bijstaan door Chambers advocaten kunnen wij u het volgende bieden:

  • Wij zijn allen gespecialiseerd in het familierecht en lid van de vFAS (vereniging voor Familie- en Erfrechtadvocaten en Scheidingsmediators);
  • Wij zijn allen MfN-registermediator (voorheen NMI), accreditatie Familiemediation;
  • Een van onze advocaten is lid van de vereniging Overlegscheiding (Collaborative Divorce);
  • Een van onze advocaten is gespecialiseerd in het erfrecht en heeft de vFAS specialisatieopleiding erfrecht afgerond;
  • De kleinschaligheid van het kantoor brengt mee dat de lijnen kort zijn en de kosten inzichtelijk;
  • Ons kantoor heeft een groot netwerk van externe adviseurs dat wij in overleg met u inschakelen als uw situatie daarom vraagt.
  • Heeft u vragen over het bovenstaande of over een ander onderwerp? U kunt ons bellen op 070-3154000, of mailen op secretariaat@chambersadvocaten.nl.