Chambers Advocaten is een gerenommeerd kantoor in Den Haag. Van oudsher richten wij ons volledig op het familierecht: met name echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen en erfrecht.

Het nichekantoor behandelt zowel nationale als internationale zaken.

Onze cliënten weten zich verzekerd van een degelijke advisering, toegesneden op ieders persoonlijke behoeften en specifieke situatie. Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Daarom wordt u vanaf het eerste gesprek steeds bijgestaan door dezelfde ervaren advocaat.

Door onze gedegen juridische kennis in combinatie met onze levenservaring zijn wij in staat tot het leveren van diensten op kwalitatief hoog niveau met het nodige inlevingsvermogen.

Ons Haagse kantoor, gelegen in het Benoordenhout, is goed bereikbaar zowel per auto als per openbaar vervoer. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor u.

Afspraken kunnen desgewenst buiten de reguliere kantoortijden worden gemaakt.

 

 

 


Chambers Advocaten
Breitnerlaan 299
2596 HA Den Haag
T 070 315 40 00
secretariaat@chambersadvocaten.nl

over ons

onze specialisaties

onze advocaten

recente blogs

wettelijke indexering 2018: 1,5%

De wet bepaalt dat alle alimentaties jaarlijks verhoogd moeten worden met de wettelijke indexering. Het percentage wordt vastgesteld door het […]

TROUWEN VANAF 1 JANUARI 2018? LET OP, ER KOMT EEN INGRIJPENDE WETSWIJZIGING AAN!

Wat verandert er? Wanneer u vandaag de dag met elkaar huwt trouwt u automatisch in gemeenschap van goederen. Alles wat u […]

Tien tips voor kinderen van Kelly

  TIEN TIPS OM SCHADE BIJ KINDEREN NA SCHEIDING TE VOORKOMEN Vrij naar dr. Joan B. Kelly: Praat met je […]

See all our news