Mr. A.B. (Angela) Sluijs

Angela Sluijs is 20 jaar advocaat en sinds 2002 ook echtscheidingsmediator. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht.Haar werkwijze kenmerkt zich door deskundigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Belangrijke eigenschappen, omdat het in haar vakgebied gaat om echte mensen met echte problemen.

Angela is actief lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en geregistreerd als Mfn-registermediator (www.mediatorsfederatienederland.nl). Angela heeft in 2015 de specialisatieopleiding erfrecht van de vFas met goed gevolg afgerond en kan zich daarmee met recht een deskundige op het gebied van erfrecht noemen.-

Angela heeft een gedegen opleiding en een ruime ervaring op alle gebieden van het scheidingsproces, variërend van alimentatiekwesties, geschillen over vermogen en zorgregelingen. Ze streeft bij voorkeur naar een oplossing in onderling overleg, zeker als er kinderen bij een scheiding betrokken zijn. In scheidingsmediation zoekt Angela met haar cliënten naar ruimte voor het verbeteren van communicatie en heeft zij oog voor de emoties en de belangen van beide partijen. Behoort mediation niet tot de mogelijkheden dan staat Angela u deskundig bij als procesadvocaat.

Angela is secretaris geweest van de Vereniging Familie- en Jeugdrecht. Ook was zij geruime tijd voorzitter van het schoolbestuur van Jenaplanschool de Kring te Oegstgeest. Zij is woonachtig in Oegstgeest en is daar sportief en maatschappelijk actief.

Desgewenst bestaat de mogelijkheid om besprekingen te plannen op een locatie buiten het kantoor of Den Haag (bijvoorbeeld in haar woonplaats Oegstgeest). Een kennismakingsgesprek van een half uur is gratis.

E-mail: sluijs@chambersadvocaten.nl