Erfrecht

Het in goede banen leiden van de afwikkeling van een nalatenschap is voor ons de kern van erfrecht. Bij Chambers advocaten realiseren we ons dat er veel op mensen afkomt wanneer er een naast familielid of bekende overlijdt. Naast alle emoties vragen dan belangrijke zaken uw aandacht zoals bijvoorbeeld de verdeling van een erfenis, het op de juiste wijze uitvoeren van een testament of het goed begrijpen van de rechten en plichten van een erfgenaam.

Wij staan u graag en professioneel terzijde bij de juridische kant van de afwikkeling van een nalatenschap. Wij hebben ervaring en expertise in de volle breedte van het erfrecht: van advisering over uw eigen testament tot het juridisch aanvechten van een onterving; bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij stellen het belang van onze cliënten vanzelfsprekend centraal in onze dienstverlening. Wij staan u met raad en daad terzijde in het bereiken van de uitkomst die voor u de meest optimale is in de gegeven situatie. Daarbij kijken we verder en breder dan wet en recht alleen, maar denken we ook mee over zaken als heldere communicatie en behoud van goede familieverhoudingen. Zo kan het soms beter zijn om via mediation tot een oplossing te komen met alle betrokkenen en is in een ander geval een directe gang naar de rechter het meest effectief.

Wij komen in nauw overleg met u tot een aanpak die het beste bij u en uw specifieke situatie past. Een afweging van haalbaarheid, kosten en baten is daar onderdeel van.

Om wederzijds goed vast te stellen of wij u effectief kunnen ondersteunen voeren we graag een goed intakegesprek van een half uur. Dat eerste gesprek is voor onze rekening.