Mr. M.R.P. (Marion) Drielsma

'Samen met mijn cliënten te zoeken naar optimale oplossingen, toegesneden op hun eigen, specifieke situatie, dát is mijn passie'

Marion Drielsma geniet landelijke bekendheid om haar vermogen praktische en werkbare oplossingen te vinden voor juridisch en emotioneel complexe zaken. Zij heeft ruim 30 jaar ervaring in de advocatuur.

Na een gedegen opleiding in de algemene proces- en adviespraktijk is Marion zich gaandeweg steeds meer gaan toeleggen op het familierecht. Sinds 1995 is zij naast familierechtadvocaat ook scheidingsbemiddelaar. Zij is actief lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en van de Vereniging Collaborative Divorce Holland (VCDH). Speciale ervaring heeft zij met gesprekken met kinderen bij de begeleiding van scheidende ouders. Zo weet Marion haar ruime ervaring in de rechtszaal en als bemiddelaar succesvol toe te passen op de vele facetten van het familierecht. De nadruk ligt daarbij op echtscheiding, alimentatie en omgangsregelingen, zowel nationaal als internationaal.

Marion is mede-auteur van het boek "Op eigen kracht. Scheiden en de kunst van een gelukkig(-er) leven" (Thema, 2010).

E-mail: drielsma@chambersadvocaten.nl