Enter your keyword

Emma Geleijns

Mr. E.D.A. (Emma) Geleijns

Emma Geleijns staat bekend om haar constructieve en vaak creatieve oplossingen. Haar aanpak is efficiƫnt en voortvarend, zonder dat zij de emotionele aspecten uit het oog verliest. Zij is gespecialiseerd in alimentatiekwesties.

Emma studeerde aan de Universiteit Leiden en aan de University of Dundee in Schotland. Sinds 1993 is Emma advocaat, eerst in Dordrecht en vanaf 1998 in Den Haag. Van meet af aan heeft zij zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht in al zijn facetten; eerst alleen als advocaat en sinds 2000 ook als scheidingsmediator. Emma is actief lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Zij beschikt over ervaring op alle gebieden van het scheidingsproces, zowel nationaal als internationaal en variƫrend van partner- en kinderalimentatie tot vermogensrechtelijke afwikkeling en pensioenkwesties.

Emma heeft in het rechtsgbiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

Personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit hoofdrechtsgebied.

E-mail: geleijns@chambersadvocaten.nl