Enter your keyword

Angela Sluijs

Mr. A.B. (Angela) Sluijs

Angela Sluijs is ruim 20 jaar advocaat en tevens scheidingsmediator. Zij is gespecialiseerd in het familierecht en erfrecht. Haar werkwijze kenmerkt zich door deskundigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Belangrijke eigenschappen, omdat het in haar vakgebied gaat om echte mensen met echte problemen.

Angela heeft een gedegen opleiding en een ruime ervaring op alle gebieden van het familie- en erfrecht, variërend van echtscheidingen, zorgregelingen en alimentatiekwesties, tot geschillen over de verdeling van vermogen, zowel na scheiding als na overlijden. Zij streeft bij voorkeur naar een oplossing in onderling overleg, zeker als er kinderen bij een scheiding betrokken zijn. In scheidingsmediation zoekt Angela met u naar ruimte voor het verbeteren van de communicatie tussen u als ex-partners en heeft zij oog voor de emoties en de belangen van beide partijen. Indien noodzakelijk en in uw belang staat Angela u deskundig bij als procesadvocaat.

Angela is woonachtig in Oegstgeest, naast haar werkzaamheden sportief en maatschappelijk actief en lid van diverse netwerkverenigingen. Desgewenst bestaat de mogelijkheid om besprekingen te plannen op een locatie buiten het kantoor of Den Haag (bijvoorbeeld in haar woonplaats Oegstgeest). Een kennismakingsgesprek van een half uur is gratis.

Angela is:

  • gespecialiseerd in het familierecht en lid van de vFAS
    (vereniging voor Familie- en Erfrechtadvocaten en Scheidingsmediators);
  • gespecialiseerd in het erfrecht en heeft de vFAS specialisatieopleiding erfrecht afgerond;
  • lid van de vereniging erfrecht advocaten Nederland (VEAN)
  • MfN-registermediator (voorheen NMI), accreditatie Familiemediation en behandelt regelmatig mediations op het gebied van familie- en erfrecht, ook  na verwijzing door het mediationbureau van de rechtbank;
  • lid van de vereniging Familie- en Jeugdrecht;

E-mail: sluijs@chambersadvocaten.nl

Angela heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd-(en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en familierecht

Erfrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied